Een eenvoudig recept met 3 ingrediënten voor chocolade repen
Vulling:
– 10 Medjoul dadels zonder pit (30 minuten geweekt)
– 1/2 kopje gehakte gezouten pinda’s
Chocolade:
– 1/3 kopje gesmolten kokosolie
– 1/3 kopje cacaopoeder
– 2 eetlepels maplesiroop
Instructies:
1. Meng de ingrediënten voor de chocoladecoating in een klein kommetje.
2. Bekleed een muffinvorm met papieren cups.
3. Giet een beetje van het chocolademengsel in elke cup.
4. Plaats de muffinvorm in de vriezer terwijl je de vulling maakt.
5. Laat de dadels uitlekken en mix ze in een keukenmachine tot een romige karamelpasta.
6. Voeg de gehakte noten toe en pulseer een paar keer om ze goed te mengen.
7. Schep voorzichtig wat van het dadel-notenmengsel in elke beker.
8. Bedek de vulling met meer chocolademengsel en zet het geheel terug in de vriezer om op te stijven.
9. Na het opstijven heb je 6 heerlijke candybar-cups.
Geniet ervan!